"Broken" map

1
So we orded a map installation from Pingperfect and we wanted Atagax, lookd nice with a good amount of landmass.
1.png
1.png (231.41 KiB) Viewed 1612 times
This is however what we got:
1.png
1.png (231.41 KiB) Viewed 1612 times
According to the tech team they say it was most liely an installation error and re-installed the map but we got the same result. Our only theory is that due to the resource boosts we applied (more nodes and so on) thats what messed up the map.

So My question is if there is somehow we can make a live map of the map we ended up with or if we just have to suck up for another day for a map installation with the default resources?
Attachments
1,5.png
1,5.png (1.1 MiB) Viewed 1612 times

Re: "Broken" map

2
Wolf wrote: 15 May 2019, 21:56According to the tech team they say it was most liely an installation error and re-installed the map but we got the same result. Our only theory is that due to the resource boosts we applied (more nodes and so on) thats what messed up the map.
No, this is a mistake the person who installed the map and booted the server did. It is covered in FAQ: https://feudal.tools/index.php?s=faq


After map deployment, the map is partially messed up with mountains where they're not supposed to be and/or rivers filled in.
This happens if you haven't replaced the terrain files in your server directory and the server uses the original files. Download the custom map terrain replacer files from the downloads page and unpack it into your server directory. You will in most cases have to restart the map deployment from scratch to resolve this.

Re: "Broken" map

3
Thank you, lets just hope that the guy who set it up this time gets it right. 3 days to fix this is just embarassing... Especially since they should be used to seting up custom maps :/
cron